Fresh from the owner...

06 January 2010

2 KEPING KEK KEJU...

Yesterday was my hubby punya birthday. And anak aku yang kedua tu masuk 4 bulan. Last 3 days aku punya. Tak ada celebration apa pun. Macam tahun-tahun sebelumnya, kami tunggu till the clock berdenting 12 kali, baru wished. This year, wished thru phone jelah. Kebetulan a day before my birthday, cik abe balik kampung. Ada urusan sikit. Tahun ni tahun pertamalah masing-masing tak ada masa birthday. But at least I still have the kids.

Dipendekkan cerita, on his birthday tu baru dia kata boleh balik. Aku dah plan dalam kepala... "Nak buat apa untuk surprisekan dia?'. Biasa tu adalah jugak bagi kad. So, I asked my bro-in-law to buy 2 slices of cheese cake. 'Jangan lupa mintak lilin sekali ye!' kata aku kepada abang iparku itu. Hehe... Dalam lappy ni pun dah siap buat slideshow. Aku nak keluar cari kad pun tak boleh sebab kereta dia bawak. Bila dia balik and dah berehat kejap, aku bawak masuklah cheese cake tu. Dia macam terkejut jugaklah. Tak sangka aku ada buat something untuk sambut ketibaan dia balik. Muahaha...

Inilah cheese cake yang dibeli di Thousand Taste


Happy Birthday Hun!!!


Si kakak yang sama sibuk nak tiup lilin.
Sebenarnya dia dulu yang tiup lilin tu.
Ni 3rd times nyalakan sebab dia nak tiup lagi.
Huhu...


Yang ni pulak si adik yang masuk 4 months semalam...
Kejap je masa berlalu.
Dah 4 bulan makcik kecik ni rupanya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. sweetnye kek couple. hehe. siap ade lilin. ;)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign