✿ Rumah SalYa ✿

Fresh from the owner...

23 February 2017

Berwajah baru.


Assalamualaikum...


Dah lama jugak tak update blog. Kali ni update dengan blog berwajah baru. Harapnya juga datanglah semangat baru seiring dengan perubahan wajah blog ni. Fuh...

Biru hijau antara my favorite color. Kalau sebelum ni guna color turquiose. Kali ni guna light olive green pulak.

Amacam? Okay tak blog hakak?! Hehe... Segar mata memandang kan? Okay... Perasan lebih.

Kalau sebelum ni guna hasil kerja Dayang Deno, kali ni guna khidmat Maisarah Sidi pulak. Sangat berpuas hati dengan hasil design kedua² adik ni.

Sesiapa yang tengah merancang nak tukar rupa paras blog, boleh try contact maisarah ni. Dayang Deno dah tak ambil order untuk design ye.


Selamat tinggal wajah lama. Selamat datang wajah baru dan semangat baru hendaknya. 
😁



Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign