✿ Rumah SalYa ✿

Fresh from the owner...

23 April 2017

Semangat yang hilang.


Assalamualaikum...

Rindu jugak nak update blog. Dah lama sangat terbiar. Tapi itu la. Masa tak berapa nak mengizinkan lagi. Mungkin akak ni jiwa dah tak sekental dulu. Tak serajin selalu. Hehe...

Zaman² aktif dulu memang akan cari masa la walau sekejap untuk update entri. Sekarang ni bukan tak boleh cari masa tapi malas je lebih. Sayang blog terbiar. Banyak kenangan kat sini.

Ini pun nak up satu entri 'bercinta' bukan main. Berat nanang gini. Opsss... Cerita pasal anak² pun banyak. Tak terakam pulak dah kat sini. Next time okey. Hehe...

Wrapped up story untuk bulan Mac pun tak ada. Tak ke mana² pun. Bertapa dalam rumah je. Tambahan anak² ni dengab cuaca yang tak menentu ni kerap pulak kena selesema, sakit tekak dengan demam bagai.

Maknya pulak sakit pinggang sebelah kiri dah dekat 3 minggu. Bertabahlah. Doakan la akak cepat sembuh ye. Banyak keje tak boleh buar sebab sakit pinggang. Mungkin faktor usia slaah satu daripadanya jugak kot.

Hari ni Ahad. Kiranya hari baru for the week. Sekolah la macam biasa. Esok cuti. Tau² dah nak habis bulan April. Mei menjelang. Lepas tu puasa and then raya.

Puasa dah ganti ke belum sayangs semua??? Sempat lagi ni... 😁

Okay la... Nak 'merayap' kat dapur dah. Banyak urusan hari ni ye. Sampai ketemu lagi. Daaa...


Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign