Search This Blog

Loading...

Fresh from the owner...

Saturday, August 30, 2014

Aus turns 1.




30/08/2014 @ 8.16pm, genap la umur Aus setahun. Dah besar. Cepat je masa berlalu. Macam tak percaya je dah setahun pun budak kecik ni.

Memang ikut Alya la Aus ni. Sebab dia still bertatih. Belum boleh berjalan sendiri. Setakat dua tiga tapak boleh la. Tapi tak kisah sangat pun. Banyak perkembangannya yang berlaku depan mata. Itu dah cukup puaskan hati mak.

Aus dah besar. Kek nanti beli sekali dengan Anis aka kak ngah. Sebab beza ari pun tak jauh. Abah malas nak beli kek sampai dua tiga kali. Hoho...

InsyaAllah, ada rezeki hujung tahun depan kita celebrate semua birthdays all together. Beli satu kek besar dan letak semua nama. Terbaik kan?!

Apa pun, ibu doakan Aus jadi anak yang soleh di dunia dan akhirat. Doa ibu sentiasa mengiringi Muhammad Aus Irsyad. Sanah helwah Aus sayang... ( ˘ ³˘)♥

posted from Bloggeroid

Thursday, August 28, 2014

Buah hati saya.


alhamdulillah... treatment untuk 6 bulan kalau ikutkan dah tamat. tapi kena tunggu keputusan x-ray next week sama ada kena lanjutkan lagi 3 bulan or dah boleh tamatkan terus. tahap kesihatan pun dah makin okay rasanya. tapi untuk dia memang kena tambah tretment. doc pun dah cakap awal-awal sebelum ni pun. tapi tak apalah. as long as dia sihat, itu dah cukup bagi aku.

biarlah dia tak seromantik Zill, Rindu Awak 200% tu tapi dia ada caranya tersendiri. tiba-tiba je Zill tu termasuk dalam cerita kan? aku rasa ramai kot yang berangan nak lelaki macam Zill tu. ada je. sekarang ni mesti ramai kemaruk tengok Rindu Awak 200% sebab nak tengok Zill. haha... boleh tahan jugak Zul tu berlakon. aku bukan suka dia pun sebelum ni tapi tengok dia berlakon dalam cerita tu macam relaks je. macam okay la jugak kau ni Zul Ariffin. kehkehkeh...

berat pun dah naik. sebelum ni jatuh banyak masa mula-mula sakit. even aku pun berat turun banyak sebelum puasa. masa raya timbang cuma naik dua kilo je. sedih betul. tapi sekarnag ni dah put on weight kot aku ni ha. encik husben pun sama. berat makin naik. alhamdulillah. semoga diberi kesembuhan dan kesihatan yang berpanjangan buat insan yang kami sayangi ni.

memang ada buat salah dengan awak. harapnya dimaafkan salah dan silap saya. dan mohon halal semuanya. rindu dan sayang awak melebihi segala-galanya. harapnya kekal sehingga ke syurga. amin....

~ WW #88 ~ Alahai adik!!!







my foot: budak kecik ni dah pandai bukak pintu kabinet, keluarkan barang dan menyelit masuk. adoiii la... nak tarik bawak keluar menjerit bagai. entah apa yang best duduk dalam tu pun maknya tak tahu. sabar je la. sabar jugak berhadapan dengan line internet sekarang ni. aku pun tak tahu apa yang tak kena dengan celcom ni. sengal je rasa.

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...