Search This Blog

Loading...

Fresh from the owner...

Wednesday, October 1, 2014

~ WW #92 ~ My two heroes!!!







my foot: cuma tinggal dua orang ni je la kat rumah bila kakaks pergi sekolah. Next year tinggal Aus sorang la pulak... ��

posted from Bloggeroid

Friday, September 26, 2014

Jumaat sudah.

Sekejap je dah jumaat. Pejam celik pejam celik dah nak habis dah bulan 9 nih. Aku entri yang nak publish daripada hari isnin dok terperam sampai la ke hari ni. Haha... Taip benti taip benti. Nak buat macam mana.

Nak pegang hp pun malas kadang-kadang tu. Sabar je la. Ini pun malas jugak sebenarnya. Tapi sebab nak pesan kat husben beli nasi kerabu, makanya merajinkan diri la menaip barang sepatah dua kata. Hehe... Tak ada la kosong sangat sepanjang minggu. At least ada satu entri. Hehe...

Next week dah raya haji. Ada yang balik kampung ke? Tahun ni beraya kat Johor la macam biasa. Masak special dah tentu. Walaupun untuk makan sendiri je. Ada masa kalau mood terbaik memang masak special jugak. Tak payah tunggu raya.

Hah, ada yang beli baju raya ke untuk raya haji ni? Kalau tengok online, ada je jualan sempena raya haji. Sabo je la. Adehhh... Okay la. Nak tunggu nasi kerabu dulu. Wah sedap tu. Kamu dan kamu makan apa pagi ni?

posted from Bloggeroid

Friday, September 19, 2014

Adoiii la line.



Adoiii la... Pesal entah line sekarang ni macam tak berapa nak best. Nak bw pun susah sebab lambat sangat loading. Huhu... Sedih. Apatah lagi nak update blog.

Okay... bab update blog tu senang je walaupun line sengal. Sebab guna apps ni lain sikit. Tapi bw tu memang betul la. Loading dengan line internet 'E' memang macam apa entah. Line terbaik kan 'H+'. Time tu sedap la. Sebab tak ada sekatan bagai.

Dah la guna handphone. Entah bila la nak dibaiki cpu tu. Kalau baiki cpu tak payah n bawak turun naik laptop. Leceh. Skrin besar ni sedap sikit nak berblog berbanding skrin kecik hp. Macam-macam boleh buat kan? Cumanya kelebihan hp ni sambil-sambil tunggu anak ngaji pun boleh bw ke update blog.

Alhamdulillah... Bersyukur dengan apa yang ada walaupun line ni sengal-sengal alam. Plan internet apa yang best ek? Prepaid la. Yang bawak masuk ceruk kampung pun line still okay. Streamyx ada? Hmmm...

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...