Thursday, May 26, 2016

Happy 9th anniversary.



9 tahun sudah berlalu. 9 tahun penuh dugaan dan cabaran. 9 tahun dilalui dengan 1001 macam perasaan. Sudah 9 tahun rupanya... (*^▽^*)

Harapnya masih mampu untuk terus bersama untuk tahun² yang bakal mendatang. InsyaAllah. Harapnya juga agar kekal bersama hingga ke syurga.

To my soulmate, my partner in crime, my bestie, my husband, my love... teman ketawa, teman bahagia, teman menangis, teman bergaduh dan teman dalam segala²nya...

HAPPY 9TH ANNIVERSARY.

Love you before, love you still. Love you for now, love you forever will.

Monday, May 23, 2016

Bantal comel datang lagi.


Kali ni bantal comel datang lagi.
Design berbeza.
Comel² semuanya.

Kalau ada yang buntu nak bagi hadiah, bantal ni pilihan terbaik.
Nak bagi pun dekat insan yng kita sayang kan?!
Hadiahkan untuk diri sendiri pun boleh.

Harga mampu milik ni.
Murah² je tau.
Kalau kat luar orang lain jual RM30++.
Itu tak termasuk kos pos RM8.

Akak jual RM28 je.
Itu harga dah termasuk harga pos tau.
1-2 biji bantal RM8 kos posnya.


Bantal poo poo yang cute gitu.

Konpem tak ada bau macam poo poo.

Irressistable kan? Hehe...

Hello Kitty pun ada tau. Cute sangat!!!

Kegilaan anak² dara ni.

Apa tunggu lagi?!
Jangan dah habis baru tanya.
Nanti menyesal.

Berminat boleh wassap or telegram tau.
Available 24/7.
Kalau terlambat reply tu sabar ye.




Friday, May 20, 2016

Donut bukan untuk dimakan.


Ada yang berminat dengan donut comel ni. Sedap tau. Tapi bukan untuk dimakan. Sedap sangat kalau bawak tidur. Mimpikan donut berwarna-warni.

Okay, ini bantal sebenarnya. Nampak yummeh sangat. Kalau kita suka tengok, anak² apatah lagi. Boleh bagi sebagai hadiah jugak. Buntu nak beli apa kan?! Bagi je donut ni. Mesti happy punya.

Birthday ke lulus periksa pun boleh bagi. Token of appreciation sebab dah cuba untuk buat terbaik dalam exams. Takkan nak bagi gajet untuk anak², betul tak?! Hehe...

Harga pihak lain jual RM35 tanpa pos tau. Tapi hakak bagi RM28 je sekali dengan pos. Tak ada untung banyak ye. Sebab seronok ada bantal donut ni. Itu yang nak kongsi dengan uolls.

Bukan donut je ada. Bantal emoji dengan doraemon pun ado. Harga sama je. Pilih². Nak cuci mata pun boleh.





Kalau berminat boleh wassap/telegram iolls: 017-256 1005


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright Reserved to Rumah SalYa l Designed by DayangDeno